Travel Agensi Umrah Terbaik? | Suri Raudhah

Sunday, December 30, 2012

Travel Agensi Umrah Terbaik?

Assalamualaikum.

Nak minta pendapat korang yang ada pengalaman menunaikan haji atau umrah travel agensi mana yang terbaik dan memuaskan. Bagi yang ada pengalaman tu share la sikit kat sini. Tengah pusing, runsing, confused..hmmm..

Dengan harapan yang menggunung
⇨Harga yang berpatutan la. bajetttt..jangan la kata den kodikutt..sentap.huhu. Bajet RM5,000 jer.
⇨Hotel dekat dengan Masjid senang nak berulang alik. So kalau jalan sorang2 pon tak takut la sangat especially time malam atau subuh. Ingat tujuan utama kat sana:)
⇨Tak ada transit! Penting.
⇨Service memuaskan.

Mana satu?
Andalusia
Gemilang
Rayhar
Tiram

Sekarang sekitar Mekah banyak nak buat pembangunan. Terbaca kat blog n forum banyak hotel yang berdekatan dah kena roboh. Insyaallah perancangan nak pergi tahun ni itupun sekiranya semua berjalan lancar dan ada rezeki nak jejak kaki kat sana.




tetiba je mood adam&hawa..heee. bila hati mula berdetik.seolah memanggil.:)

Sekadar perancangan dan aku pasti korang pon mesti ada impian jejak kaki kat sana kan.?


nota:Ikhlas hanya minta pendapat, tak ada niat lain..

2 comments:

  1. salam akk..akk iman nak g umrah bulan 2 nh.skunk nh arelief kembara tengah buat prmosi tau.try cntct dyorg.murah n berpatutan tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..ok nanti akk try google sykt tu.tp mcm x penah dgr nama tu..harga murah tp nak tau jgk service caner dik..btw, tq for info:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Layout by suriraudhah . 2011-2013© All Rights Reserved